Met deze gepersonaliseerde items maak je een etentje nóg specialer

Sta je het liefst uren in de keuken om te kokkerellen voor dierbaren en wil je ditmaal het etentje extra speciaal maken? Dek dan de tafel met gepersonaliseerde items. Dit is dé manier om de herinnering van het etentje te symboliseren en vast te leggen met een speciaal cadeau. In deze blog lees je per gang welk gepersonaliseerd item je kunt gebruiken.

Welkomstdrankje

De avond goed inluiden? Dat doe je met een bijzonder welkomstdrankje. Kies een lekkere champagne uit of maak een gin en tonic met een eigen twist en doe dit in een gepersonaliseerd glas met de namen van je gasten. Hiermee begin je de avond met een met een bijzondere verrassing en zet je meteen de toon voor een gezellige avond. Geef je gasten vervolgens de bedrukte glazen mee als herinnering.

Borrelplank

Bij een welkomstdrankje hoort een goed gevulde borrelplank met hapjes. En hoe bijzonder is het Franse kaasjes, Spaanse fuet en olijven te serveren op een gegraveerde borrelplank met naam? Dit zal een heuse eyecatcher zijn voor jouw gasten. En zijn ze helemaal weg van de plank, dan weet je meteen wat je ze kunt geven voor hun verjaardag.

Wijnglazen en karaf

Drinken jouw gasten graag een wijntje bij het eten? Maak dan de mooi gedekte tafel af met gepersonaliseerde wijnglazen. Deze kun je bovendien bedrukken met de namen van jouw gasten. Wil je de wijnglazen echt speciaal maken, laat de wijnglazen dan graveren. Op die manier creëer je een luxe uitstraling en weet je zeker dat tekst goed leesbaar blijft na een aantal wasbeurten. Bovendien is een sierlijke glazen karaf onmisbaar op tafel. Een glaasje water kan namelijk helpen om smaak te neutraliseren tijdens het eten of het drinken van een glas wijn. Ook bij een karaf is het mogelijk om te kiezen voor een gravering of bedrukking.

Amuseschaaltjes

Een etentje is niet compleet zonder amuse. Dit kleine hapje serveer je namelijk om de spijsvertering te bevorderen en smaakpapillen op gang te brengen. En waar een amuse tegenwoordig vaak vooraf geserveerd wordt, is het eigenlijk de bedoeling om een amuse tussen elke gang te serveren. Kortom, een amuse is een essentieel onderdeel van een etentje. Kies daarom voor gepersonaliseerde amuseschaaltjes met naam. Wat dacht je van schaaltjes gemaakt van bamboe? Dit is een verantwoord en tevens stijlvol onderdeel van de mooi gedekte feesttafel.