Last minute een kerstpakket bestellen

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dat betekent dat kerst ook alweer voor de deur staat. Met kerst wil je als werkgever uiteraard wat extra’s doen voor je werknemers, maar misschien is dit door dit vreemde jaar er wel helemaal bij ingeschoten. Geen nood, je kunt altijd last minute een kerstpakket bestellen

Waarom een kerstpakket zo leuk is

Een kerstpakket of een kerstcadeau wordt altijd zeer gewaardeerd door je werknemers. Het is voor hen een blijk van vertrouwen van jouw kant uit en dat is altijd fijn. Zeker in deze tijd, waar thuiswerken erg belangrijk is. Je werknemers weten zo dat jij ze niet vergeten bent en worden hierdoor nog meer gemotiveerd. Daarnaast is een kerstpakket een gevoel van verbondenheid met het bedrijf. Een kerstpakket is dan ook iets wat je zeker niet vergeten mag. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om last minute je kerstpakket te bestellen.

Zelf samenstellen

Zelf een pakket samenstellen wordt meestal wel heel erg gewaardeerd. Je laat zien dat jij als werkgever je inzet voor je werknemers. Helaas neemt zelf een pakket samenstellen enorm veel tijd in beslag en zeker voor een groot bedrijf met meer dan 30 werknemers is dit op het laatste moment eigenlijk niet te doen. Ga je wel zelf een pakket samenstellen, bijvoorbeeld wanneer je een klein bedrijf hebt of wanneer je voldoende tijd hiervoor beschikbaar hebt, denk dan aan een pakket met lekkere etenswaren. Deze doen het altijd erg goed. Maar je kunt ook een kerst cadeau uitzoeken voor je werknemers. Dat neemt minder tijd in beslag en is vaak ook erg leuk.   

Last minute bestellen

Geen tijd meer om een compleet kerstpakket zelf samen te stellen? Dan kun je altijd nog last minute een kerstpakket bestellen. Bij veel kerstpakketten groothandels zijn kerstpakketten vaak beperkt leverbaar en bestelbaar. Je kunt hier dus niet terecht wanneer je op het laatste moment een kerstpakket nodig hebt. Soms is het mogelijk nog één of misschien twee pakketten te bestellen, maar een grote bestelling, daar wordt vaak moeilijk over gedaan. Gelukkig zijn er ook groothandels waar je zelfs op het laatste moment een grote bestelling door kunt geven. Zij zorgen ervoor dat jouw werknemers het dan nog op tijd binnen hebben. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Let er dus bij het bestellen op of het pakket nog leverbaar is vóór de kerstdagen, anders vis je straks achter het net en moet je jouw werknemers teleurstellen.