3 tips voor een culinair weekend weg

culinair weekend weg

Ben je binnenkort van plan om een weekend weg te gaan met een vriend/vriendin, geliefde of met je familie en houden jullie allemaal wel van lekker eten? Dan is een culinair weekend weg misschien wel iets voor jullie! De Kooktempel geeft speciaal voor jullie tips voor een culinair weekend weg naar leuke bestemmingen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Of het nu Italiaans, Thais, Japans of gewoon Hollandse kost is. Je kunt in veel hotels genieten van culinaire hapjes uit verschillende soorten landen van hotel4dinner. Denk aan een diner met hotelovernachting in Nederland of een luxe, Boergondisch diner in Luxemburg waarbij je kun genieten van culinair eten samen met een prachtige natuur.

Culinair wildarrangement op de Veluwe of in de Ardennen

De Veluwe is dé plek in Nederland waar je geniet van een bosrijke omgeving. Ga even weg uit de Randstad en kom tot rust in een prachtig hotel op de Veluwe. Helemaal tijdens het herfstseizoen zal je versteld staan van de bosrijke kleuren. Deze kleuren komen tijdens het seizoen natuurlijk ook terug in je gerecht. Met een culinair wildarrangement kun je vooral vlees verwachten van lokale leveranciers en herfst- en bosingrediënten zoals paddenstoelen kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Streekgerechten in Luxemburg

Tijdens de winter zijn er ook genoeg culinaire hotels waar u bijvoorbeeld kunt genieten van een winterse stamppot en kunt bijkomen van de kou bij de open haard. In Nederland kan dit op veel verschillende plekken waaronder in Limburg. Limburg heeft een mooie natuur en op steenworp afstand van enkele hotels bevindt u zich in de veelvuldige natuur. Behalve in Nederland kun je jezelf ook vermaken in Luxemburg waar veel gevarieerde producten worden geproduceerd. Het leuke is dat u in Luxemburg ook kunt genieten van de streekgerechten terwijl je in Nederland misschien een groot deel van de producten al kent.

Waar ga jij heen wanneer je een culinair weekend weg gaat?