Waarom cupcakes zo populair zijn

Cupcakes zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Ze zijn populairder dan ooit tevoren; het lijkt alsof er in elke stad een cupcakewinkel is. Heb je er ooit bij stilgestaan ​​waarom we zo dol zijn op deze heerlijke kleine desserts? Er zijn verschillende redenen waarom we zo dol zijn op cupcakes. Laten we het over een paar hebben.

Omdat ze zo mooi zijn

Een van de redenen waarom we zo verliefd zijn op cupcakes is het uiterlijk. Het lijkt erop dat er elke dag meer mooie ontwerpen komen. Het is moeilijk om een ​​dessert te weerstaan ​​dat mooi en lekker is. Het kan een basis van glazuur zijn of een ingewikkelder ontwerp. Het feit dat cupcakes prachtig versierd zijn, is een van de redenen waarom we van ze houden.

Portie controle

Cupcakes hebben een ingebouwde control factor qua porties. Er is geen beslissing om te beslissen hoe groot stuk je moet snijden. Het is al voor je geregeld. Je hebt ook niet het gevoel dat je minder lekkers krijgt met deze controle. Het is echt een traktatie en één cupcake is zeker genoeg om je zoetekauw te stillen. Natuurlijk zijn cupcakes waarschijnlijk niet iets waar je elke dag aan moet toegeven.

Heel veel smaken

Cupcakes zijn de afgelopen jaren ook zeker in variëteit gegroeid. Het is niet langer een keuze tussen wit of chocolade. Er zijn zoveel lekkere smaken om van te genieten. En het is niet alleen het basiscakerecept; er zijn zoveel lekkere toevoegingen. Als je het kunt dromen, is het waarschijnlijk ergens in cupcake vorm verkrijgbaar. Ook cupcakes bestellen kun je in verschillende smaken. Deze worden dan samen in een box bezorgt.

Dikke toppings

Voordat we het zelfs hebben over hoe heerlijk het glazuur is en hoe mooi de decoratieve toppings zijn, laten we het hebben over hoeveel glazuur er is. Bij sommigen lijkt het glazuur de helft van de cupcake te zijn en we klagen niet, toch? Het is bijna alsof de cupcake slechts de basis is voor het glazuur. Je kunt genieten van al dat lekkere glazuur zonder het schuldgevoel dat je krijgt als je rechtstreeks uit de container eet. Dus het glazuur is absoluut een van de redenen waarom we van cupcakes houden.